Skip to content

Evaluatie van de website Artrose Gezond

Evaluatie van de website Artrose Gezond

Wilt u helpen de website van Artrose Gezond te verbeteren? Meld u aan!

Artrose Gezond is in 2020 opgericht vanuit het Erasmus MC om de gezondheid te verbeteren van mensen met artrose door middel van onderzoek, het voorzien van informatie en het uitwisselen van kennis en ervaringen tussen mensen met artrose, onderzoekers en behandelaars.

De website is toe aan een update. Daarnaast weten we niet of de website voor iedereen goed te vinden en te begrijpen is. We willen daarom de informatie op de website en hoe de website er nu uitziet evalueren. Door dit onderzoek hopen we dat iedereen belangrijke informatie voor mensen met artrose kan vinden en begrijpen.

Wij zijn op zoek naar deelnemers!

Momenteel zijn wij op zoek naar mensen met artrose die een eenmalig interview van circa 30 minuten willen ondergaan. Iedereen kan mee doen of u de informatie nu wel of niet goed begrijpt.

Wat houdt dit interview in?

Tijdens dit interview zal u voor een laptop worden geplaatst waarop de Artrose Gezond website is opengezet. U bekijkt de website en vertelt hardop wat u denkt. De interviewer zal u af en toe vragen stellen. Hierna vragen wij u om uw mening te geven over de website.

Wanneer vindt dit interview plaats?

De interviews worden afgenomen in mei 2024 en juni 2024. U mag zelf kiezen wat u een geschikte datum en tijdstip vindt.

Waar vindt dit interview plaats?

Samen met u kijken we welke locatie goed voor u uitkomt. Interviews kunnen ook altijd in het Erasmus MC worden afgenomen als u hier voorkeur voor heeft.

Heeft u interesse om deel te nemen?

Als u vrijblijvend wilt meedoen, dan kan u zich inschrijven door het volgende interesseformulier in te vullen: https://forms.office.com/e/8zGEGD397E

Hierna nemen wij zowel via de mail als telefonisch contact met u op.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Als u meer informatie hierover wilt of vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen via het volgende e-maildres: n.q.c.nguyen@erasmusmc.nl.

Met vriendelijke groet,

Het onderzoeksteam

Dieuwke Schiphof

Naomi Nguyen

Mirna Chamoro

Partners en financiering

Dit onderzoek is mogelijk gemaakt door samenwerking tussen

Onderzoeksteam
No data was found