Skip to content

Tweede Artrose Gezond café

Tweede Artrose Gezond café

Op zaterdag 17 juni 2023 zullen we de tweede Artrose Gezond café organiseren. Het belooft weer een interactieve dag te worden met leuke workshops en deze keer genoeg tijd om met elkaar en met onderzoekers te praten.

Programma

Samen met enkele leden van ons panel hebben we een programma voor u samengesteld. We zullen weer beginnen met een plenaire opening, waar we voldoende ruimte laten om uw vragen te beantwoorden. Daarna hebben we vijf workshops voor u. Margreet Kloppenburg, reumatoloog, komt vertellen over wat zij doet voor mensen met handartrose. Koen Bos, orthopeed, komt vertellen wat hij doet voor mensen met artrose in het Erasmus MC. Marcel Karperien komt vertellen over de ontwikkelingen op het gebied van kunstmatig kraakbeen en Joyce van Meurs komt vertellen over mensen met polyartrose. In de vijfde workshop zullen jonge onderzoekers u vertellen over hun onderzoek. U kunt hier het programma bekijken.

Waar

Deze keer zal het Artrose Gezond café plaatsvinden in het Erasmus MC, in het onderwijscentrum. We hebben een aantal zalen gereserveerd voor de workshops en de plenaire opening zal plaatsvinden in één van de collegezalen. Schrijf u snel in. Er is plek voor 100 mensen. Inschrijven kan via deze site of direct via deze link.